Ada Hantu Di Facebook.

Sibuk sangat ke aku, sejak ke belakangan ni ? Ya, memang sibuk.Sibuk melayan kerenah kengkawan aku yang kebanyakkan dah menjadi hantu di Facebook. Mana tak di gelar "hantu" kalau dah siang malam wujud di laman Facebook (aku pun sama dah kena sampuk cerita je lebey...hehe).

Tapi dalam masa yang sama aku rasa Facebook ni banyak mengimbau kenangan, tak kira la kenagan pahit, manis, masam, masin, kelat, payau bersama kengkawan. Ada yang dah lebih 10 atau berbelas tahun x pernah jumpa hilang dalam terang,tiba-tiba muncul dalam gelap.

Tapi apapun aku tabik hormat la dekat "hantu2" Facebook ni, sampaikan gambar sekolah rendah darjah 3 pun korang upload. Kalau nak harapkan aku, jangankan gambar sekolah rendah, gambar semalam pun belum tentu ada lagi...hehe.

  

Ok, di atas permintaan kengkawan dan juga sebagai kenang-kenangan, aku abadikan di sini gambar2 sekolah rendah dan menengah yang aku rasa takkan wujud lagi kot di masa akan datang (ye la... kalau dah darjah 3 dengan form 5, sekali je seumur hidup).Gambar2 ni pun gua paw dari profile Facebook lu orang...hehe.

2 comments:

  1. i like facebook!~ bes gile

    ReplyDelete
  2. Aihhh!?Saya baru je tepikir nk letak
    gmbr reramai taim konvo dulu..Tgk2 ade
    gmbr Syam wak2 zaman Sekulah dolu2..Nmpk
    nya bukan saya je terkenang zaman sekulah2
    dulu..Syam pun terkenang gak rupanya..Tp tatau
    la ade lg x gmbr konvo saya tu dkt web kolej..
    Entah2 dh xder sbb lame dh tu..

    ReplyDelete